Young Professional Transaction Services – Amsterdam

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Young Professional Transaction Services | Young Professional | HBO | Trade Processing | Cash Management | Effecten

Heb jij kort geleden jouw Bachelor behaald of rond jij deze op korte termijn af? Ben jij op zoek naar een functie in een financiële omgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen? Wil jij ervaring opdoen bij één van de grootste dienstverleners op het gebied van beleggingen, pensioenfondsen en verzekeringen in Nederland? Dan is de functie Young Professional Transaction Services iets voor jou!


Organisatie

De opdrachtgever betreft een internationaal opererende bank welke financiële dienstverlening verzorgt voor grote professionele beleggingsinstituten. Denk hierbij aan de complete beleggingsadministratie, algemene dienstverlening en het mogelijk maken van alternatieve investeringen via de kanalen van de opdrachtgever. Hierdoor zorgt deze bank dat haar cliënten (kunnen) voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving rondom beleggingsactiviteiten. Deze internationale bank heeft een uitstekende reputatie en een leidende positie binnen de financiële wereld.


Functie

De vacature bevindt zich op de afdeling Trade Processing. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verwerken van trades die binnenkomen via front-office. De werkzaamheden op de afdeling zijn uitgesplitst in het monitoren, uitvoeren en reconciliëren van binnengekomen orders; het verwerken van trades in andere valuta én het faciliteren van de geldstromen om de binnengekomen trades te bekostigen. Als Young Professional Transaction Services leer jij in anderhalf jaar deze drie processen kennen. Jij start in het proces cash management. Hier worden de geldstromen gefaciliteerd. De eerste maanden zal jij dit proces leren kennen. Vervolgens zal jij kennis van de andere processen opdoen. Op deze manier leer jij deze afdeling in een korte periode zeer goed kennen. Daarnaast is het belangrijk dat jij een goed oog hebt voor procesmatige verbeteringen en deze zelf pro-actief aanpakt.


Functie eisen

Om succesvol te zijn als Young Professional Transaction Services ben of heb jij:

  • Een afgeronde Bachelor opleiding in de richting Finance, Economie of Bedrijfskunde;
  • 0-2 jaar ervaring;
  • Cijfermatig en analytisch sterk;
  • Affiniteit met financiële markten is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Je krijgt de kans om uitgebreide kennis en ervaring op te doen die je in staat stelt te groeien binnen het team en de organisatie! Binnen de afdeling word je opgeleid door ervaren specialisten en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Je hebt bovendien veel verantwoordelijkheden en werkt in een dynamische omgeving waarbij je nauw verbonden bent met een groep professionele cliënten. Wij bieden jou een goed salaris op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt daarnaast, vanzelfsprekend, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo neem je deel aan onze pensioenregeling, worden jouw reiskosten woon-werkverkeer vergoed en ontvang je 8% vakantietoeslag. Deze startersbaan met veel doorgroeimogelijkheden is dus dé kickstart voor jouw financiële carrière!


Sollicitatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via onderstaande button. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Benjamin van Beek via +31629527717 of stuur een e-mail naar recruitment@youngfinancials.com.Solliciteren
SOLLICITEREN MET CV
Jouw contactpersoon
Benjamin van Beek
Accountmanager
recruitment@youngfinancials.com +31 (0)20 489 23 20
Contact me on whatsapp

Niets voor jou?

Ken jij de perfecte kandidaat?

Laat het ons weten en win een Apple iPad!
FRIEND'S EMAIL
Message