Young Professional Corporate Actions – Amsterdam

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Young Professional Corporate Actions | HBO | Effecten | Amsterdam

Heb jij kort geleden jouw Bachelor behaald of rond jij deze op korte termijn af? Ben jij op zoek naar een functie in een financiële omgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen? Wil jij ervaring opdoen bij één van de grootste dienstverleners op het gebied van beleggingen, pensioenfondsen en verzekeringen in Nederland? Dan is de functie Young Professional Corporate Actions iets voor jou!


Organisatie

De opdrachtgever betreft een internationaal opererende bank die financiële dienstverlening verzorgt voor grote professionele beleggingsinstituten. Denk hierbij aan de complete beleggingsadministratie, algemene dienstverlening en het mogelijk maken van alternatieve investeringen. Hierdoor zorgt de bank dat haar cliënten (kunnen) voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving rondom beleggingsactiviteiten. De bank heeft een uitstekende reputatie en een leidende positie binnen de financiële wereld.


Functie

Als Young Professional Corporate Actions ben je werkzaam binnen de afdeling Corporate Actions. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de administratie van alle facetten van Corporate Actions. Verder verstrekt de afdeling informatie voor interne en externe partijen, doet de afdeling reconciliatie werkzaamheden en kijkt men binnen de afdeling constant naar verbeteringen van processen binnen de bank. Als Young Professional Corporate Actions zijn jouw belangrijkste taken contact onderhouden met (internationale) cliënten en stakeholders, het benchmarken van de markt en het financieel administratief uitvoeren van Corporate Actions. Naast deze taken is het belangrijk om jouw input en bijdrage te leveren aan procesverbeteringen binnen het team. In deze rol maak je kennis met veel facetten van de bank, heb contact met klanten en volop ruimte om in een korte tijd veel te leren en een goede persoonlijke ontwikkeling doormaken.


Functie-eisen

Om succesvol te zijn als Young Professional Corporate Actions ben jij of heb jij:

  • Een afgeronde HBO in economische/financiële richting
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Een pro-actieve, leergierige houding en ben je een aanpakker
  • Vaardig in het analyseren van processen
  • Een teamplayer, initiatiefrijk en heb je doorzettingsvermogen
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal


Aanbod

Binnen de afdeling word je opgeleid door ervaren specialisten en op termijn krijg je de kans om verder door te groeien binnen de organisatie. Je hebt bovendien veel verantwoordelijkheden en werkt in een dynamische omgeving waarbij je nauw verbonden bent met professionele cliënten. De bank is volop in beweging en maakt een belangrijke fase door richting verdere groei en professionalisering.

Wij bieden jou een goed salaris op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt daarnaast, vanzelfsprekend, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo neem je deel aan onze pensioenregeling, worden jouw reiskosten woon-werkverkeer vergoed en ontvang je 8% vakantietoeslag. Deze startersbaan is dé kickstart voor jouw financiële carrière!


Sollicitatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via onderstaande button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje Slagter via recruitment@youngfinancials.com. Jouw vragen worden snel beantwoord en als je teruggebeld wil worden, dan kan dat natuurlijk!

Solliciteren
SOLLICITEREN MET CV
Jouw contactpersoon
Noortje Slagter
Recruitment Consultant
recruitment@youngfinancials.com +31204892320
Contact me on whatsapp

Niets voor jou?

Ken jij de perfecte kandidaat?

Laat het ons weten en win een Apple iPad!
FRIEND'S EMAIL
Message