VOOR OPDRACHTGEVERS

DIENSTVERLENING

Young Financials verbindt nationaal en internationaal financieel talent met functies in de top van de Nederlandse financiële sector. Dit doen we onder andere bij financial services instellingen, multinationals en Big Four kantoren. We beschikken over ambitieuze jonge, hoogopgeleide (hbo/wo) professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring. We voorzien snel in lastig te vinden (internationale) professionals. Daarmee helpen we met het strategisch bouwen aan een team, ook in tijden van reorganisaties.

FORMULES

Werknemers zijn in dienst van Young Financials en worden tijdelijk ingezet binnen organisaties. Dit voorkomt nieuwe aannames op de payroll. Onze kandidaten krijgen een volwaardige arbeidsovereenkomst bij Young Financials waarna overname op contract mogelijk is. Organisaties kunnen hierdoor risicoloos beoordelen of een kandidaat de juiste is. Er bestaat ook altijd de mogelijkheid om geschikte kandidaten direct in dienst te nemen.

AANPAK

We schakelen direct met de verantwoordelijke managers. Hierdoor weten we welke zaken doorslaggevend zijn voor een succesvolle invulling van een vacature. We maken altijd een uitgebreide en weloverwogen voorselectie en stellen uiteindelijk één á twee kandidaten per vacature voor. Internationale talenten, indien gewenst, worden op diverse Europese locaties geselecteerd. Daarnaast zijn we als erkend referent bevoegd om visumplichtige kandidaten in dienst te nemen en te detacheren.