Student Job Credit Support – Amsterdam

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Banking | Finance | Credit | Tijdelijk | 40u p/w | Amsterdam | € 2.440

Heb jij op dit moment een tussenjaar tussen je Bachelor en Master of ruimte binnen je studie? Wil jij relevante werkervaring opdoen? Dan hebben wij een mooie, tijdelijke vacature bij een Internationale Bank in Amsterdam. Iets voor jou? Lees dan snel verder!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een Internationale Bank gevestigd op een toplocatie in Amsterdam en richt zich op cliënten meerdere segmenten. Het doel van deze bank is het oplossen van financiële vraagstukken en daarmee een uitstekende service aan te bieden aan haar cliënten. De bank is constant in ontwikkeling en besteed veel aandacht aan innovatie.


Functie

De functie bevindt op de afdeling Credit. Binnen deze functie ga je je bezighouden ga jij meehelpen met het afhandelen van dossiers. Den hierbij aan het meewerken aan het afhandelen van kredietvoorstellen en revisies, administratief beheren van kredietportefeuilles, het leveren van operationele ondersteuning en het contact houden met relevante stakeholders.


Functie eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een student die zowel accuraat en nauwkeurig te werk gaat als administratief onderlegd is. Daarnaast ben representatief, kwaliteitsgericht en HBO/WO opgeleid in een finance, economische of bedrijfskundige richting. Een vereiste is dat je fulltime beschikbaar bent voor een periode van minimaal 6 maanden en dat je woonachtig bent in Amsterdam of directe omgeving.


Aanbod

Wij bieden jou €2.440,- bruto per maand, 8% vakantietoeslag en 24 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week). Daarnaast zal je aan de slag gaan binnen een inspirerende omgeving op een toplocatie in Amsterdam.


Sollicitatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via één van onderstaande buttons. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Benjamin van Beek via +31629527717 of stuur een e-mail naar benjamin.vanbeek@youngfinancials.nl.

Solliciteren
FRIEND'S EMAIL
Message