Solliciteren tijdens de Coronacrisis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Dagelijks ontvangen wij veel vragen van young professionals over solliciteren tijdens de Corona Crisis. Gaat de sollicitatie nog door? Moet ik op gesprek komen of gaat het door middel van een video-call? En hoe zit het als ik aangenomen word? Hoe word ik ingewerkt?
Bij Young Financials kan jouw sollicitatieprocedure gewoon doorgaan. Natuurlijk houden we rekening met de adviezen van het RIVM. Op dit moment houdt dat het volgende in:

Kennismakingsgesprek

Heb je gesolliciteerd op een van onze vacatures? Dan neemt één van onze Recruitment Consultants contact met je op om een video-call te plannen. Dat kan via Skype, FaceTime of onze online tool. Afspraken aan ons kantoor zullen wij in ieder geval tot 6 april niet inplannen.

Gesprek opdrachtgever

Mag je op gesprek met de opdrachtgever? Ook dit gesprek willen we voortzetten via een video-call. Op die manier kan jouw sollicitatieprocedure doorgaan.

Eerste werkweek

Wordt er bij onze opdrachtgever vanuit huis gewerkt? Dan zal je op afstand ingewerkt worden. Wordt er met (delen van) teams vanuit kantoor gewerkt? Dan wordt je in jouw eerste week gewoon op kantoor ingewerkt.

Gezondheid staat te allen tijden voorop en daarom vragen wij jouw geduld tijdens procedures, die mogelijk langer dan normaal duren. Zo kunnen wij de veiligheid van onze kandidaten, opdrachtgevers en collega’s waarborgen.

Prinsjesdag 2020: Wat verandert er komend jaar voor Young Professionals?

Afgelopen dinsdag was het Prinsjesdag en sprak onze koning in de Staten-Generaal de troonrede uit, waarin werd besproken wat het regeringsbeleid voor het nieuwe jaar zal zijn. Ook werden de

Hoe bind jij Young Professionals?

Young Professionals geven tegenwoordig na 1 (of 2 of 3) jaar aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Dit is een trend die veel voorkomt bij millennials en generatie