Senior Controller – Zuid-Holland

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Senior Controller | Asset Management | Market Data | Derivaten | Portfolio Control | € 4.500 – € 5.000 op basis van 40 uur | 13e maand | 4 * 9 uur is mogelijk |goede work-life balance| Zuid-Holland

Bezit jij analytisch en procesmatig sterke vaardigheden? Ben jij altijd in staat om processen verder te verbeteren en te automatiseren? Wil jij werken voor een aansprekende speler in Asset Management? Dan is deze uitdagende functie als Senior Controller iets voor jou! Lees snel verder.


Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de grootste spelers in het beheer van vermogens van Institutionele Investeerders. Zij beheren en investeren in vermogens van institutionele cliënten. Hierbij richt onze opdrachtgever zich op rendement en vooral ook op maatschappelijk verantwoord (ESG) ondernemen.


Functie

De afdeling Data Management & Investment Control is verantwoordelijk voor de analyse van investeringsgegevens en procesoptimalisatie van kwaliteitscontroles en kernfondsbeheer. Hiermee worden de activiteiten van opdrachtgevers gecoördineerd.

Je komt te werken binnen het Investment Control cluster, waar jij de junior en medior collega’s begeleidt. Tegelijkertijd zorg je voor het aanbrengen van procesverbeteringen om het Investment Control cluster naar een hoger niveau te brengen. Jij zorgt voor het volledig vrijgeven van de beleggingsadministratie en het opleveren van het financieel grootboek aan (interne) klanten. Daarnaast faciliteer jij de dagelijkse oplevering van de Net Asset Value van opdrachtgevers en verwerk jij de vermogensbeheerkosten. Ook bereid je de periodieke BTW aangiften voor. Er wordt verwacht dat je proactief participeert in verschillende interne projecten en dat je de nauwe banden met (interne) stakeholders goed onderhoudt. Je bent in staat om continu verbeterpunten te signaleren en te realiseren, welke je vervolgens standaardiseert en automatiseert. Je ondersteunt het lijnmanagement als sparring partner. Je bent direct aanspreekpunt voor de externe accountant op gebied van het jaarwerk en interne beheersing maatregelen (ISAE 3402 Certificering). De opdrachtgever betreft een maatschappelijk betrokken organisatie, waarin jou veel ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling en een goede “work-life balance”.


Functie-eisen

Om succesvol te zijn als Senior Controller ben jij of heb jij:

  • Een afgeronde WO opleiding in Accounting, Finance of een vergelijkbare richting. Een (bijna) afgeronde RA opleiding is een pré;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol en zeer ervaren in de business. Of je hebt 6+ jaar Big 4 audit ervaring binnen Financial Services, Investment Management segment
  • Kennis en ervaring met Simcorp Dimension is een duidelijke pré;
  • Een positief ingestelde, communicatieve en proactieve teamspeler.


Sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan willen wij jou graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via één van onderstaande buttons. Voor meer informatie over deze vacature kun jij contact opnemen met Michel Maaswinkel via +31 20 489 23 20 of stuur een email naar recruitment@youngfinancials.com.

Solliciteren
SOLLICITEREN MET CV
Jouw contactpersoon
Michel Maaswinkel
Founder & Managing Director
recruitment@youngfinancials.com +31204892320
Contact me on whatsapp

Niets voor jou?

Ken jij de perfecte kandidaat?

Laat het ons weten en win een Apple iPad!
FRIEND'S EMAIL
Message