Wie zijn we

Al sinds 2005 verbinden wij jong financieel talent met functies in de Nederlandse financiële sector en het bedrijfsleven. Dit doen we door je intensief te begeleiden in het proces naar jouw nieuwe baan. We hebben een breed netwerk opgebouwd van verschillende opdrachtgevers en hierdoor weten we precies welke carrièremogelijkheden er voor je zijn,

waardoor jij snel aan de slag kunt. Bij ons hoef je niet meerdere sollicitatierondes vol met assessments, gesprekken en cases te ondergaan. Je kunt rekenen op intensieve persoonlijke begeleiding. Zo informeren wij je over de functie, organisatie en werkomgeving en helpen wij je met de voorbereiding van je sollicitatiegesprek.

Wie zijn we

1
2
3
4
Toegankelijk
We hechten veel waarde aan toegankelijkheid. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een functie binnen de Nederlandse financial sector en het bedrijfsleven. Je kunt bij ons daarom altijd terecht voor een kop koffie en een goed gesprek over jouw carrière.
Begeleiding
Ons team helpt je graag op weg door je te coachen en waar nodig bij te sturen. We begeleiden je in het gehele sollicitatietraject. We weten bijvoorbeeld precies met welke manager jij een sollicitatiegesprek hebt en kunnen je daardoor nuttige tips geven.
Mogelijkheden
We bieden je een breed palet aan mogelijkheden. Als je je bij ons aanmeldt, kijken we naar welke functie en organisatie het beste bij je past. We denken met je mee en geven eerlijk advies. Het benutten van jouw kansen en talenten staat centraal.
Professioneel
We vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de functie en het bedrijf waar je kunt werken. Door deze goede voorbereiding is de kans dat je wordt aangenomen groot. ‘Young Financials’ die op sollicitatiegesprek gaan krijgen bijna altijd een aanbieding van het bedrijf.