Market Data Analyst – Utrecht

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Market Data Analyst | Banking | Statistische data | Financiële Markten | Internationaal | Utrecht

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van data? Wil jij werken in een dynamische en innovatieve omgeving? Dan is deze zeer internationale functie als Market Data Analyst iets voor jou! Lees snel verder.


Functie

Als Market Data Analyst ga je aan de slag bij het Data & Reporting Center. Dit is het hart van alle data van deze internationale bank. Als onderdeel van het Market Data Team ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, valideren en verspreiden van statistische data over financiële markten aan verschillende afdelingen van de bank en wereldwijd. Deze data worden gebruikt voor het laden van risk systemen, waarmee gerapporteerd wordt over de risico’s van de bank. Samen met je energieke en ambitieuze collega’s over de hele wereld ga je data gerelateerde uitdagingen aan en werk je aan wereldwijde innovatieprojecten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe datastromen. Dit doe je samen met jouw IT collega’s, die van jou de juiste input krijgen over wat er moet worden aangepast/gebouwd in hun IT omgeving, zodat de juiste inhoud van data kan worden opgeleverd.


Functie eisen

Om succesvol te zijn in als Market Data Analyst ben of heb jij:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in bedrijfskundige of economische richting
  • IT diploma is niet nodig, maar affiniteit met coderen in een pré (VBA, SQL, R, Python)
  • Een proactieve houding en goed in multitasken
  • Communicatief vaardig (Nederlands en Engels)


Aanbod

Als Market Data Analyst heb je een zeer uitdagende functie in een dynamische en internationale omgeving. Binnen de afdeling wordt je opgeleid door ervaren specialisten en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Bovendien is er veel ruimte voor eigen initiatief en je leert in korte tijd over hoe de bank werkt. Wij bieden jou een uitstekend salaris en je krijgt daarnaast, vanzelfsprekend, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo neem je deel aan onze pensioenregeling, worden jouw reiskosten woon-werkverkeer uiteraard vergoed en ontvang je 8% vakantietoeslag. Deze uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden is dus dé kickstart voor jouw carrière!


Sollicitatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via onderstaande button. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Michel Maaswinkel via +31 20 489 23 20 of stuur een e-mail naar michel.maaswinkel@youngfinancials.nl.

Solliciteren
FRIEND'S EMAIL
Message