Junior Trading Operator – Den Haag

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Junior Trading Operator | Beleggingsadministratie | Startersfunctie | HBO | Vermogensbeheer | € 2.600 | 40 uur

Ben jij recent afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie waarbij jij jouw opgedane kennis kan toepassen in de beleggingswereld? Wil jij meer leren over maatschappelijk verantwoord beleggen? Als Junior Trading Operator krijg jij snel veel verantwoordelijkheden en zijn er goede doorgroeimogelijkheden! Grijp jij deze kans? Lees dan snel verder voor meer informatie!


Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de grootste spelers in het beheer van vermogens van Institutionele Investeerders. Dit doen zij door te investeren namens haar cliënten. Hierbij richt de opdrachtgever zich op rendement en vooral ook op maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Functie

De functie Junior Trading Operator ligt op de afdeling Vermogensbeheer & Operations. De dagelijkse bezigheden van deze functie bestaan uit het afhandelen van complexe derivaten- en effectentransacties vanuit de afdeling Asset Management, het signaleren van afwijkingen, het reconciliëren van settlements processen en het administreren van corporate actions. Daarnaast ga jij meewerken aan verschillende opdrachten en projecten vanuit Asset Management. Binnen deze functie heb jij direct contact met diverse stakeholders zoals brokers en fundmanagers. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden lever jij een bijdrage aan het continu verbeteren van de effectiviteit en efficiëntie van werkprocessen.


Functie eisen

Om succesvol te zijn als Junior Trading Operator ben jij of heb jij:

  • Afgeronde HBO opleiding in de richting Banking, Finance, Economie of Bedrijfskunde;
  • 0-2 jaar werkervaring;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en schrift;
  • Communicatief vaardig, teamplayer, en een kritische instelling.


Aanbod

Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met vooruitzicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een marktconform salaris (€2600 bruto/maand), 24 vakantiedagen per jaar en een opleidingsbudget. Daarnaast worden jouw reiskosten woon- werkverkeer vergoed, neem je deel aan de pensioenregeling en zijn er sportfaciliteiten en een ontspanningsruimte.


Sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Jij kunt direct solliciteren via onderstaande button. Voor meer informatie over deze vacature kun jij contact opnemen met Benjamin van Beek via +31 (0)20 489 23 20 of stuur een e-mail naar recruitment@youngfinancials.com.

Solliciteren
SOLLICITEREN MET CV
Jouw contactpersoon
Benjamin van Beek
Accountmanager
recruitment@youngfinancials.com +31 (0)20 489 23 20
Contact me on whatsapp

Niets voor jou?

Ken jij de perfecte kandidaat?

Laat het ons weten en win een Apple iPad!
FRIEND'S EMAIL
Message