Junior Investment Reporting Specialist – Amsterdam

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Junior Investment Reporting Specialist | Young Professional | Reconciliation | Rapportages | Effecten

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een functie waarin jij je verder kunt ontwikkelen? Wil jij ervaring opdoen bij een van de grootste dienstverleners op het gebied van beleggingen, pensioenfondsen en verzekeringen in Nederland? Dan is de functie als Junior Investment Reporting Specialist iets voor jou!


Organisatie

De opdrachtgever betreft een internationaal opererende bank welke financiële dienstverlening verzorgt voor grote professionele beleggingsinstituten. Denk hierbij aan de complete beleggingsadministratie, algemene dienstverlening en het mogelijk maken van alternatieve investeringen via de kanalen van de opdrachtgever. Hierdoor zorgt deze bank dat haar cliënten (kunnen) voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving rondom beleggingsactiviteiten. Deze internationale bank heeft een uitstekende reputatie en een leidende positie binnen de financiële wereld.


Functie

De vacature ligt op de afdeling Investment Administration. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verzorgen van de financiële- en beleggingsadministratie voor diverse professionele beleggingsinstituten. Denk hierbij aan pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen. Als Junior Investment Reporting Specialist zijn jouw belangrijkste taken het uitvoeren van transactieverwerking, reconciliaties, de beleggings- en financiële administratie en compliance checks voor de cliënten van de bank. Verder communiceer je met stakeholders en diverse vermogensbeheerders. Tevens stel je rapportages op ten behoeve van de toezichthouders. Naast deze taken is het belangrijk om je input en bijdrage te geven aan procesverbeteringen in het team en binnen de bank.


Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting Economie, Bedrijfskunde of Finance
  • 0-3 jaar ervaring in soortgelijke positie
  • Je hebt affiniteit met financiële markten
  • Je bent cijfermatig en analytisch sterk
  • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Jij kunt processen analyseren en waar mogelijk verbeteringen voorstellen en doorvoeren


Aanbod

Je krijgt de kans om uitgebreide kennis en ervaring op te doen die je in staat stelt te groeien binnen het team en de organisatie! Binnen de afdeling word je opgeleid door ervaren specialisten en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Je hebt bovendien veel verantwoordelijkheden en werkt in een dynamische omgeving waarbij je nauw verbonden bent met een groep professionele cliënten. Wij bieden jou een uitstekend salaris op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt daarnaast, vanzelfsprekend, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo neem je deel aan onze pensioenregeling, worden jouw reiskosten woon-werkverkeer vergoed en ontvang je 8% vakantietoeslag. Deze uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden is dus dé kickstart voor jouw financiële carrière!


Sollicitatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via onderstaande button. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Benjamin van Beek via +31629527717 of stuur een e-mail naar benjamin.vanbeek@youngfinancials.nl.

Solliciteren
FRIEND'S EMAIL
Message