Junior Investment Analyst – Amsterdam

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Junior Investment Analyst| Young Professional | WO | Reconciliation | Rapportages | Effecten | Procesverbetering | €2.700

Heb jij kort geleden jouw master behaald of rond jij deze op korte termijn af? Ben jij op zoek naar een functie in een financiële omgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen? Wil jij ervaring opdoen bij één van de grootste dienstverleners op het gebied van beleggingen, pensioenfondsen en verzekeringen in Nederland? Dan is de functie als Junior Investment Analyst iets voor jou!


Organisatie

De opdrachtgever betreft een internationaal opererende bank welke financiële dienstverlening verzorgt voor grote professionele beleggingsinstituten. Denk hierbij aan de complete beleggingsadministratie, algemene dienstverlening en het mogelijk maken van alternatieve investeringen via de kanalen van de opdrachtgever. Hierdoor zorgt deze bank dat haar cliënten (kunnen) voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving rondom beleggingsactiviteiten. Deze internationale bank heeft een uitstekende reputatie en een leidende positie binnen de financiële wereld.


Functie

De vacature bevindt zich op de afdeling Investment Administration. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verzorgen van de financiële- en beleggingsadministratie voor diverse professionele beleggingsinstituten. Denk hierbij aan pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen. Ook rapporteert deze afdeling aan de cliënten van de bank en de toezichthouders (AFM, DNB).

Als Junior Investment Analyst start jij in het team waar de complete beleggingsadministratie wordt verzorgd. Ook voert dit team compliance checks uit en berekent het de Net Asset Value (NAV) voor de fondsen van de cliënten.

Op dit moment zit het team in een transitie van reactieve naar monitorende activiteiten. Dit wordt o.a. bewerkstelligd door het maken van nieuwe afspraken met cliënten en datavendoren, het volledig en uniform gebruik maken van het Softwaresysteem en het herstructureren van processen binnen de afdeling.

Vooral op het laatste vlak ligt voor jou een leidende rol weggelegd! De eerste periode zal je worden ingewerkt op de dagelijkse werkzaamheden waarna jij vanuit deze basis als meewerkend voorman- of vrouw actief gaat meewerken aan procesverbeteringen.


Functie eisen

Om succesvol te zijn als Junior Investment Analyst, ben of heb jij:

  • Een afgeronde WO opleiding in de richting Finance, Economie of Bedrijfskunde;
  • 0-3 jaar ervaring in soortgelijke positie;
  • Cijfermatig en analytisch sterk: jij kunt processen analyseren en waar mogelijk verbeteringen voorstellen en doorvoeren;
  • Affiniteit met financiële markten;
  • Goede communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Je krijgt de kans om uitgebreide kennis en ervaring op te doen die je in staat stelt te groeien binnen het team en de organisatie! Binnen de afdeling word je opgeleid door ervaren specialisten en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Je hebt bovendien veel verantwoordelijkheden en werkt in een dynamische omgeving waarbij je nauw verbonden bent met een groep professionele cliënten. Wij bieden jou een uitstekend salaris van €2.700 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt daarnaast, vanzelfsprekend, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo neem je deel aan onze pensioenregeling, worden jouw reiskosten woon-werkverkeer vergoed en ontvang je 8% vakantietoeslag. Deze uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden is dus dé kickstart voor jouw financiële carrière!


Sollicitatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via onderstaande button. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Benjamin van Beek via +31629527717 of stuur een e-mail naar recruitment@youngfinancials.com.Solliciteren
SOLLICITEREN MET CV
Jouw contactpersoon
Benjamin van Beek
Accountmanager
recruitment@youngfinancials.com +31 (0)20 489 23 20
Contact me on whatsapp

Niets voor jou?

Ken jij de perfecte kandidaat?

Laat het ons weten en win een Apple iPad!
FRIEND'S EMAIL
Message