Junior Fund Accountant – Amsterdam

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Junior Fund Accountant | Asset Management | 40 uur |Ruim trainingsbudget | Amsterdam

Word jij enthousiast van beleggingsfondsen- en vermogensbeheer? Ben jij daarnaast per direct op zoek naar een afwisselende en dynamische functie? Dan kun jij zomaar dé nieuwe Junior Fund Accountant worden bij een vooraanstaande internationale Asset Management organisatie! Iets voor jou? Lees dan snel verder!


Organisatie

De organisatie maakt onderdeel uit van een vooraanstaande en vermogende internationale (holding) groep van bedrijven. Het betreft hier zelfstandig opererende bedrijven, die zich onder andere richten op Vastgoedontwikkeling, Private Equity Investment Management en Asset Management.

Jij gaat werken voor hun Asset Management bedrijf en binnen de afdeling Operations. Deze afdeling houdt zich bezig met het administratief verwerken van beleggingen en adviseert op het gebied van aandelen, vastrentende waarden, onroerend goed en alternatieve beleggingen. De cliënten van deze organisatie variëren van ‘private wealth’ cliënten binnen de holding groep tot charitatieve en goede doelen instellingen.


Functie

Als Junior Fund Accountant draag je bij aan hoogwaardige support richting de portfoliomanagers, investment analisten, het management team en cliënten. Je biedt ondersteuning bij het onboarden van nieuwe producten en/of veranderingen binnen het portfolio. Je werkt aan de voorbereiding en verwerking van diverse transacties, cash management, vaststelling van Net Asset Value waarden en controle, en de monitoring en rapportage hiervan. Ook ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van relevante cijfers aan toezichthouders: Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast onderhoud je interne en externe contacten met portfoliomanagers, investment analisten, juridische- en fiscale specialisten, custodian, externe accountants en dochterkantoren.

Je onderhoudt nauwe contacten met Change & IT. Bijvoorbeeld voor het realiseren van een nieuwe invalshoek in een Performance Attributie rapportage en/of het verbeteren van een proces. In deze functie krijg je veel vrijheid en maak je kennis met alle facetten van Asset Management.


Functie eisen

Om succesvol te zijn als Junior Fund Accountant, ben jij of heb jij:

  • Een afgeronde Bachelor of Master in economische/financiële richting of een andere relevante opleiding met een stevige cijfermatig-analytische component;
  • Een initiatiefrijke zelfstarter met een no-nonsense instelling;
  • Je beschikt over prima communicatieve vaardigheden en je stelt goede vragen;
  • Goede kennis van Excel;
  • Kennis van en/of ervaring met Python is een pré;
  • Hands-on mentaliteit en aanpakker;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Als Junior Fund Accountant kom je goed tot je recht in een internationale, dynamische en professionele omgeving. De organisatie is volop in beweging en je draagt bij aan veranderprocessen. Je gaat werken binnen een hoogwaardige asset management omgeving en met collega’s waar je veel van kunt leren. Verder zal je een snelle leercurve doormaken op het analytische vlak en maak je kennis met alle facetten van vermogensbeheer. Daarnaast onderhoud je contacten met portfoliomanagers, investment analisten, juridische- en fiscale specialisten, custodian, externe accountants en dochterkantoren. Je neemt deel aan het interne trainingsprogramma van de opdrachtgever en je krijgt persoonlijke coaching. Er wordt een marktconform salaris aangeboden en met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een ruim studiebudget voor het volgen van externe opleiding en/of trainingen en kan je bijvoorbeeld starten met een studie Chartered Financial Analyst (CFA). Maar ook andere trainingen en/of andere relevante opleidingen behoren tot de mogelijkheden.


Sollicitatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via onderstaande button. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Michel Maaswinkel via +31 20 489 23 20 of stuur een e-mail naar recruitment@youngfinancials.com.

Solliciteren
SOLLICITEREN MET CV
Jouw contactpersoon
Michel Maaswinkel
Founder & Managing Director
recruitment@youngfinancials.com +31204892320
Contact me on whatsapp

Niets voor jou?

Ken jij de perfecte kandidaat?

Laat het ons weten en win een Apple iPad!
FRIEND'S EMAIL
Message