Hoe werken wij?

Werken binnen de top van de financiële sector?

Dan zit je goed! Al 16 jaar verbinden wij nationaal en internationaal financieel talent met functies binnen de top van de Nederlandse financiële sector. Wij geloven in de kracht van jong talent en innovatie. Young Financials zorgt voor een knallende start van je carrière en geeft volop ruimte om je te kunnen blijven ontwikkelen.

What’s in it for you?

Ons team staat klaar om jou hiermee te helpen! Solliciteer via één van onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

De 5 stappen naar jouw nieuwe baan!

Stap 1
Solliciteren
Jij solliciteert op een van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie. Onze Recruiters bekijken jouw cv aandachtig en nemen per e-mail of telefoon contact met je op.
Stap 1
Stap 2
Kennismakingsgesprek
Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou. Dit doen we in een gesprek van ongeveer 30 minuten. Dit kan telefonisch, via een video-call of bij ons op kantoor.
Stap 2
Stap 3
Voorbereiding interview opdrachtgever
Wij leggen jouw profiel voor bij de opdrachtgever. Indien de opdrachtgever enthousiast is, word je uitgenodigd voor een interview. Wij bereiden je optimaal voor op dit gesprek.
Stap 3
Stap 4
Interview opdrachtgever
Het interview bij onze opdrachtgever duurt ongeveer 1 uur en zal online of aan kantoor van de opdrachtgever plaatsvinden (afhankelijk van richtlijnen overheid en RIVM). Om jou achteraf van waardevolle feedback te voorzien, is onze accountmanager ook aanwezig.
Stap 4
Stap 5
Nieuwe baan!
Is de opdrachtgever positief na gesprek(en)? Dan bieden wij jou binnen twee weken een overeenkomst en kan jij starten met je nieuwe baan!
Stap 5

Young Financials

Sinds 2005 verbinden wij jong financieel talent met uitdagende vacatures in de financiële sector en het bedrijfsleven.

Netwerk

Door ons grote netwerk hebben we vacatures bij de leukste en meest vooruitstrevende organisaties.

Trainingen

Naast learning-on-the-job bieden wij ook doorlopende cursus- en trainingsmogelijkheden.

Begeleiding

We garanderen een korte sollicitatieprocedure en bereiden je optimaal voor op het gesprek.