Financial Analyst – Utrecht

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Commercial Finance | Analyst position | International | Data Analytics | Business Intelligence | Utrecht | € 2.800 – € 3.300

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van financiële data? Wil jij werken in een dynamische en innovatieve omgeving? Dan is deze internationale functie als Financial Analyst iets voor jou! Lees snel verder.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote internationale bank in Utrecht. Als Financial Analyst zal je deel uitmaken van het groeiende Data, Reporting & Analytics team (10 werknemers). Deze afdeling is onderdeel van Commercial Finance. Als Financial Analyst rapporteer je direct aan de manager van de afdeling. Er heerst een open werksfeer en het Nieuwe Werken is volledige geïntegreerd.


Functie

Als Financial Analyst werk je aan data analyseopdrachten met betrekking tot performance management en capital management met als doel inzicht, operationele processen en besluitvorming te verbeteren. Je verzamelt gegevens van verschillende bronsystemen, voert business en capital gerelateerde analyses uit, en je bestudeert (lokale) ontwikkelingen in de markt. Hiernaast voer je maandelijkse Basel-sourcingproces uit en bereidt het maandelijkse Basel-dashboard voor en rapport financiële risicogegevens aan het Risk Management team. Ook neem je deel aan projecten voor continue verbetering en draagt verbeter-suggesties voor.


Functie eisen

Om succesvol te zijn als Financial Analyst, ben of heb jij:

  • Een afgeronde master in economie, statistiek en / of bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • 0-3 jaar relevante werkervaring;
  • Affiniteit of ervaring met BI-methodologie, data analysetechnieken, query’s (SQL) en Microsoft Office;
  • Sterke communicatieve vaardigheden in de Engelse taal.


Aanbod

Als Financial Analyst heb je een zeer uitdagende functie in een dynamische en internationale omgeving. Binnen de afdeling wordt je opgeleid door ervaren specialisten en zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Bovendien is er veel ruimte voor eigen initiatief en je leert in korte tijd hoe de bank werkt.

Wij bieden jou een uitstekend salaris (€ 2.800 – €3.300, afhankelijk van skills en werkervaring) en je krijgt daarnaast, vanzelfsprekend, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo neem je deel aan onze pensioenregeling, worden jouw reiskosten woon-werkverkeer vergoed en ontvang je 8% vakantietoeslag. Deze uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden is dus dé kickstart voor jouw carrière!


Sollicitatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via een van onderstaande buttons. Voor meer informatie voor deze vacature kun je contact opnemen met Laurens Jagt via +31 20 489 23 20 of stuur een e-mail naar laurens.jagt@youngfinancials.nl.

Solliciteren
SOLLICITEREN MET CV
Jouw contactpersoon
Laurens Jagt
Senior Accountmanager
laurens.jagt@youngfinancials.nl +31204892320
Contact me on whatsapp

Niets voor jou?

Ken jij de perfecte kandidaat?

Laat het ons weten en win een Apple iPad!
FRIEND'S EMAIL
Message