EVEN VOORSTELLEN: Jet van den Busken

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

‘Even voorstellen…’. Een nieuwe blogreeks waarin onze collega’s zich kort aan je voorstellen. We trappen af met Jet, die inmiddels al meer dan 2 jaar werkzaam is bij Young financials als HR Support. Ze is 23 jaar oud en woont met haar zus in Amstelveen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om naar de bioscoop te gaan, te koken en een stuk te wandelen. Wij vroegen haar kort naar haar ervaringen bij Young Financials!

 

Wat houdt je functie in?

‘Als HR support ben ik, samen met mijn collega’s, het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor alle administratie van HR processen, maar ook voor het verder ontwikkelen van HR rapportages en het optimaliseren van de processen.’

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

‘Wat ik leuk vind aan mijn werk bij Young Financials, is de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg binnen mijn functie. Wanneer ik nieuwe ideeën opper, word ik serieus genomen en krijg ik de mogelijkheid om deze  uit te werken. Zo kan ik echt mijn geleerde kennis in de praktijk brengen. Daarnaast vind ik het leuk om met veel gedetacheerde werknemers contact te hebben en hun vragen te beantwoorden. Ook vind ik de afwisseling in mijn werk erg prettig, een werkdag is nooit hetzelfde en bestaat uit mails beantwoorden, telefoontjes plegen en projecten uitwerken. 

Verder vind ik het tof om werknemers uit het buitenland te begeleiden bij alle administratieve taken wanneer zij in Nederland komen werken. Bij zo’n proces komt er enorm veel op onze gedetacheerde af en op dat moment voelt het erg waardevol om iemand te kunnen ondersteunen en van toegevoegde waarde te kunnen zijn.’

 

Wat is je leukste herinnering aan Young Financials?

‘Mijn leukste herinneringen aan Young Financials zijn de activiteiten met collega’s. We zijn een jong, hecht en enthousiast team en houden van een gezellige borrel op zijn tijd. Er wordt keihard gewerkt, wat ons altijd wel een reden geeft om met trots ons glas te heffen.’

Digitaal solliciteren? Zo bereid je je voor!

De wereld staat op zijn kop. Toch kunnen bepaalde zaken sneller worden geregeld dan voorheen. Denk bijvoorbeeld aan online solliciteren. Naast dat gesprekken sneller worden gepland en korter zijn, hoef

ESG Professionals: op weg naar een groene economie

Young Financials gaat groen! Met het oog op de aankomende implementatie van de EU Taxonomy binnen de financiële sector, zijn wij gestart met ‘ESG Professionals’. Hier laten wij vraag en