Wat breng je?

 • HBO/WO student
 • Woonachtig in Amsterdam
 • Hands-on mentaliteit
 • Beschikbaar voor 16 uur per week voor minimaal 1,5 jaar

Wat krijg je?

 • Een jong en ondernemend team
 • Flexibele werktijden
 • Veel vrijheid om eigen draai te geven aan content strategie

Wat doe je?

 • 30% Uitzetten content strategie
 • 30% Opzetten campagnes
 • 20% Beheren online kanalen
 • 20% Monitoren doelgroep

Introductie

Help jij als communicatietalent mee aan het succes van Young Financials en Young Analytics?

Ben jij creatief en schrijf je ijzersterke teksten? Heb jij een hands-on mentaliteit en zie jij het als een uitdaging om een nieuwe generatie young professionals op de juiste manier te bereiken in een snel veranderende arbeidsmarkt? Ga dan aan de slag als Content Marketeer binnen ons jonge en ondernemende team!Organisatie

Young Financials is een gevestigd recruitment & detacheringsbureau met een no-nonsense mentaliteit. Al 16 jaar verbinden wij nationaal en internationaal financieel talent met functies binnen de top van de Nederlandse financiële sector. Young Analytics is het zusje van Young Financials en richt zich op het matchen van data gedreven starters met uitdagende data analytics posities binnen de private en publieke sector.

We kennen een duidelijke groeistrategie. Wij geloven in de kracht van jong talent en innovatie. Om onze continu vernieuwende doelgroep te kunnen blijven bereiken, is het key dat wij ook blijven innoveren.


Functie

Als Content Marketeer ben je energiek, communicatief sterk en weet je anderen mee te krijgen in je enthousiasme. Je bent onderdeel van het Marketing & Communicatieteam waarin nauw wordt samengewerkt, maar iedereen uiteindelijk ook verantwoordelijk is voor eigen specifieke taken. Als Content Marketeer streef je ernaar om kandidaten en opdrachtgevers te enthousiasmeren om te werken met Young Financials of Young Analytics. Dit betekent dat je continu bezig bent met het in kaart brengen en blijven monitoren van onze doelgroep: wie zijn zij, hoe bewegen zij zich, wat vragen zij en met welke content kunnen wij hen het best bereiken? Vervolgens is het belangrijk dat je met innovatieve ideeën komt voor onze online marketing campagnes en dit in samenwerking met de rest van je team goed uitwerkt. Dit kan van alles zijn: van ijzersterkte inhoudelijke blogs tot vette visuals. Ook onderhoud en beheer je al onze online kanalen en ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke content op onze websites. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen draai te geven aan onze online content strategie.


Functie-eisen

Je hebt een frisse blik op content marketing, waarmee je je collega’s op dit terrein inspireert. Je durft kritisch te kijken naar onze huidige online content en bent constant op zoek naar innovatieve manieren om verschillende doelgroepen te bereiken. Je bent assertief en niet bang om nieuwe ideeën te pitchen.

Daarnaast:

 • Ben je HBO/WO student in de richting van communicatie, marketing, bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Spreek je naast Nederlands ook vloeiend Engels;
 • Ben je beschikbaar voor 16 uur per week voor minimaal 1,5 jaar;
 • En ben je woonachtig in regio Amsterdam.


Aanbod

Je gaat aan de slag voor een ambitieuze organisatie en maakt onderdeel uit van een jong, ondernemend en succesvol team dat werkt in een prachtig pand aan de Herengracht, ter hoogte van de ‘9 Straatjes’. Je wordt ondersteund door ervaren collega’s in het vak en krijgt alle ruimte om mee te bouwen aan de groei van Young Financials en Young Analytics. De werktijden zijn flexibel in te delen, maar wel minimaal 4 uur per dag. Niet onbelangrijk zijn de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die je krijgt, waaronder een vergoeding van studiekosten/collegegeld, en natuurlijk de gezellige teamborrels!


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en overtuigd van het feit dat jij degene bent die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Als je vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met Janneke Brantjes via +31 20 489 23 20 of mail naar janneke.brantjes@youngfinancials.com.


Contactpersoon

Janneke Brantjes

Content Marketeer
Janneke.brantjes@hotmail.com
+31204892320