Accountmanager Young Financials – Amsterdam

SOLLICITEREN MET CV

Introductie

Young Professionals | Relatie Management | Adviseur |Coaching | Top Financiële Sector | Warm netwerk | Teamwork | Ondernemend | Native Dutch required

Ben jij er klaar voor om in een jong en vooruitstrevend team de rol als Accountmanager in te nemen? Zit ondernemen in jouw bloed en weet jij als geen ander commerciële kansen optimaal te benutten? Ben jij gedreven, energiek en communicatief ijzersterk? Dan hebben wij een mooie functie voor jou! Wij zijn een ambitieuze organisatie met een duidelijke focus op verdere groei. Wil jij onderdeel zijn van het succes van Young Financials? Lees dan snel verder!


Organisatie

Young Financials is een recruitment & detacheringsbureau, dat nationaal en internationaal financieel en data gedreven talent begeleidt naar functies binnen het topsegment van de Nederlandse financiële sector en het bedrijfsleven. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met ING, ABN AMRO, Rabobank en KPMG. Wij bieden jonge starters en professionals hoogwaardige financiële functies aan. Ons label Young Analytics richt zich op hoogopgeleide (Big) Data professionals. Het bedrijf kent een duidelijke groeistrategie, waarbinnen Accountmanagement als één van de kritische succesfactoren is gedefinieerd.


Functie

Als Accountmanager heb je een veelzijdige en belangrijke rol binnen ons jonge team! Samen met twee collega’s (Accountmanagers) ben je de directe schakel tussen de opdrachtgever en kandidaten en doe je zaken met de top van de financiële wereld. Je bent hét visitekaartje van Young Financials & Young Analytics. Je beheert bestaande relaties en creëert new-business door gebruik te maken van het netwerk, door in te spelen op actieve leads en creatief om te gaan met vragen uit de arbeidsmarkt. Je werkt hierbij vanuit een warm netwerk en je wordt ondersteund door inzet van marketing & communicatie technologie en een belbureau.

Het onbekende daagt je uit en jij wijkt niet voor uitdagingen. Daarnaast selecteer je de juiste kandidaat voor de juiste opdrachtgever en zorg je voor een perfecte match. Om dit te bereiken werk je nauw samen met het recruitment en online communicatie team. Je weet als people manager kandidaten en opdrachtgevers te binden, te stimuleren en te begeleiden. Je spreekt de taal van jonge (internationale) professionals en weet hoe zij zich bewegen. De functie heeft een duidelijk internationaal karakter.


Functie-eisen

Als Accountmanager ben je ondernemend, gedreven, commercieel en ga je voor de beste resultaten! Jij weet jouw visie duidelijk te maken, houdt van een frisse aanpak en je bent denker en doener tegelijk.

Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde HBO of WO opleiding en aantoonbare commerciële werkervaring;
  • Heb jij affiniteit met en kennis van de financiële markt;
  • Ben je succesvol in het benaderen van (potentiële) opdrachtgevers om opdrachten te verwerven voor jonge finance en (big) data professionals;
  • Beschik jij over een goede mensenkennis en ben je in staat om Nederlandse en internationale jonge professionals te matchen op vacatures en hen te coachen en te adviseren;
  • Onderhoud jij goede contacten met opdrachtgevers en kandidaten om langdurige relaties op te bouwen;
  • Ben jij woonachtig in regio Amsterdam of bereid om te verhuizen;
  • 0 – 1 jaar ervaring in recruitment of vergelijkbaar is een pré.


Aanbod

Vanuit ons kantoor aan de Herengracht in Amsterdam werken we in een inspirerende en professionele setting. Als Accountmanager krijg je direct een verantwoordelijke en ondernemende rol en alle ruimte en vrijheid om mee te bouwen aan het succes van Young Financials & Young Analytics. Je gaat werken in een jong, hoogopgeleid en slagvaardig team met een open cultuur (lees: er worden geregeld borrels en activiteiten georganiseerd). Uiteraard is er de mogelijkheid voor jou om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie. Daarnaast hanteren we uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een stimulerende bonusregeling. Bij deze functie hoort een mooie representatieve lease auto (Golf GTE, 7% bijtelling), die je ook privé kunt gebruiken.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en denk je dat jij de uitgewezen persoon bent voor deze functie? Laat het ons weten! Solliciteren kan direct via onderstaande knoppen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michel Maaswinkel via +31 20 489 23 20 of mail naar michel.maaswinkel@youngfinancials.com.

Wij streven ernaar om de procedure zo spoedig mogelijk af te ronden, maar gaan voor een perfecte match. Het sollicitatietraject heeft een vertrouwelijk karakter en bestaat uit een aantal gesprekken en een referentieonderzoek.

Solliciteren
SOLLICITEREN MET CV
Jouw contactpersoon
Michel Maaswinkel
Founder & Managing Director
recruitment@youngfinancials.com +31204892320
Contact me on whatsapp

Niets voor jou?

Ken jij de perfecte kandidaat?

Laat het ons weten en win een Apple iPad!
FRIEND'S EMAIL
Message